Get in touch

Heb je nog een vraag voor het boeken of heb je geboekt, maar wil je toch nog wat weten? Hier onder hebben we een aantal veel gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan vooral even een berichtje via onderstaand formulier. Wij proberen je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Kan ik de auto bij het huisje parkeren?

Waar staat het huisje?

De auto kan geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de ingang van de Koggeplaet. Voor het uit of inladen van spullen kan je in de straat van het huisje kort je auto neerzetten zodat je niet zover hoeft te lopen met spullen.

Het huisje bevindt zich op waterpark de Koggeplaet. Het adres is Mardyk 3 in Elahuizen. De Koggeplaet bestaat behalve uit een mooi beschutte jachthaven aan de Fluessen ook uit een park met zo’n 70 vakantiehuisjes die voornamelijk gebruikt worden voor privégebruik. Ons huisje bevindt zich op veldje C samen met nog 5 andere huisjes.

Wat is er allemaal aanwezig in de keuken?

Welk linnengoed is er aanwezig?

De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven, Nespresso apparaat (zelf cups meebrengen), waterkoker en verder álles voor uitgebreide etentjes en borrels. Basisitems als peper, zout en olijfolie staan voor je klaar.

• Bedlinnen

• één badhanddoek en handdoek per persoon

• één theedoek, keukendoek, aanrechtdoekje en één poetsdoek

Is er televisie/Netflix?

Is er WIFI aanwezig in het huisje?

Ja, er is een Smart TV met chromecast aanwezig waardoor je gemakkelijk gebruik kan maken van je eigen Netflix, Videoland, Ziggo Go etc. Kabeltelevisie is niet aanwezig.

Het huisje heeft geen eigen WIFI-verbinding. De Koggeplaet heeft wel een netwerk voor gasten maar deze is niet altijd even sterk. Het bereik van 4G/5G is erg afhankelijk van je provider.

Is er een supermarkt in de buurt?

Is er fietsverhuur in de buurt?

Elahuizen heeft geen winkels of een supermarkt. Balk met een Lidl, Poeisz en Plus en Woudsend met een Spar zijn de dichtstbijzijnde dorpjes met een supermarkt, deze liggen op zo’n 6 tot 10 km van Elahuizen.

Bij Mous Tweewielers in Balk verhuren ze verschillende soorten fietsen waaronder ook elektrische fietsen. Indien gewenst brengen ze de fiets naar het huisje.

Kunnen we bij jullie een bootje huren?

Wij verhuren zelf geen bootje. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden voor het huren van een sloep of zeilbootje. Een zeilbootje (Polyvalk) kan je huren bij het naastgelegen zeilcentrum Allemansend. Bij Watersportcentrum De Fluessen is het mogelijk een kano, sup of sloep te huren.