HEERLIJK OVERNACHTEN IN ‘T GROEN

OP STEENWORP AFSTAND VAN DE FLUESSEN

Het huisje biedt alles wat nodig is voor een optimaal verblijf. Lekker slapen op vakantie is natuurlijk erg belangrijk. Er zijn twee slaapkamers waarvan de 1ste is voorzien van een ruim tweepersoonsbed (180x200) en in de 2de kamer staat één eenpersoonsbed (90x200), beiden voorzien van super comfortabele matrassen (Swiss Sense). Het is mogelijk om zelf een baby- of peuterbedje mee te brengen om een extra slaapplekje te creëren.

Ons huisje beschikt over een volwaardige keuken met een 4-pits fornuis, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven, een koffiemachine van Nespresso en een waterkoker. Verder vind je er álles voor gezellige en uitgebreide etentjes of borrels, samen of met vrienden. Een aantal primaire zaken als peper, zout en olijfolie staan al voor je klaar.

Bed-, bad en keukentextiel is aanwezig en hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Via openslaande deuren stap je zo naar buiten op het gezellig ingerichte houten terras van maar liefst 30m2. Hier buiten geniet je bij mooi weer en zon van een hapje en een drankje, in alle rust die de natuur je hier biedt. Of je wandelt van hieruit naar de jachthaven om te genieten van het adembenemende uitzicht over de Fluessen. Tref je slecht weer, dan kun je binnen genieten van een goed boek of je speelt één van de gezellige spelletjes die je in het huisje aan treft.

* Reserveren is mogelijk voor een week, midweek of weekend. In het hoogseizoen kan er enkel gereserveerd worden voor een week of midweek.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Video rondleiding

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

18 18